I Karlastaden växer 2000 bostäder fram i olika projekt. Varje projekt har en egen profil och finns listade här då försäljning pågår. Vilken bostad du än väljer bor du centralt i Karlastaden.

Under Karlastaden finns ca 700 parkeringsplatser som samnyttjas med övriga boende och besökare i Karlastaden genom ett så kallat flytande parkeringssystem, vilket innebär att man inte har en fast plats utan hänvisas till ledig plats i garaget. Parkeringsplats hyrs direkt genom ett parkeringsbolag, månadskostnad varierar beroende på val av abonnemang. Garaget huserar även rymliga cykelförråd.

Karlastaden kommer att ha mycket goda förbindelser till centrum och övriga Göteborg via kollektivtrafik. Med flera buss- och båtlinjer når du centrum på under 10 minuter

Karlatornet

Välkommen upp, välkommen hem

Karlatornet blir med sina 245 meter och 73 våningar Nordens högsta byggnad. Lägenheterna utgår från ett modernt helhetstänk med noga utvalda material och genomtänkta planlösningar där utsikten står i fokus. Fönster från golv till tak, genomgående golvvärme, eleganta förvaringslösningar och tidlösa material förhöjer känslan.

Till Karlatornet

Lynx

Höj nivån på hemmalivet

Kvarteret Lynx tar plats på första parkett i Karlastaden, i ett läge där den nya stadsdelen öppnar sig mot vattnet och bjuder in till en helt ny innerstadsupplevelse i Göteborg. Här bygger vi på Balder och Serneke ett bostadskvarter med kvaliteter som vi själva har längtat efter. Ett där familjer av alla slag kan få ett förhöjt hemmaliv.

Till Lynx

Brf Atmosfär och
Brf Norrsken

Capella

Just nu pågår försäljning av Tositos två bostadskvarter i Capella. Brf Atmosfär och Brf Norrsken är två moderna projekt med välplanerade lägenheter i varierade storlekar. Här bor du klimatsmart, tryggt och modernt

Till projekten